Skip to content

Het Twents Jeugd Symfonieorkest TJSO o.l.v. dirigent Carl Wittrock zal op donderdag 21 december 2023 aanvang 20.00 uur een bijzonder kerstconcert verzorgen. Locatie is de Grote Kerk Almelo.

Het TJSO is al ruim 25 jaar een bijzonder jeugdsymfonieorkest in Overijssel. Getalenteerde muzikanten doen waardevolle ervaringen op en kunnen zich volop muzikaal en sociaal ontwikkelen. Samen concerten geven met 60 leeftijdsgenoten, een passie delen en samen schitteren op je instrument.

Een groot jongerenkoor van Het Twickelcollege Hengelo (100) zal samen met het orkest diverse kerstmuziek ten gehore brengen maar ook uit eigen gelederen van het orkest zullen solistische bijdragen worden geleverd.

Het orkest presenteert samen met solisten en koor een zeer gevarieerd en bekend Kerst repertoire zoals een Christmas Overture in Broadwaystijl, Most wonderful Christmas en Let them know it’s Christmastime.

Het publiek wordt tussen 19.30-20.00 uur buiten verwelkomd door midwinterhoorns van de Beeklust Bloazers uit Almelo. Kortom een avond voor elk wat wils!

Nieuws

Agenda

Media

Geïnteresseerd?

Neem gerust eens contact met ons op

Back To Top
Zoeken